Som medlem af Danmarks Naturfredningsforening og bosat i Brønderslev kommune får du her en invitation til deltage i et møde om naturen i Brønderslev. Vi er meget interesseret i, hvad netop du mener om naturen i Brønderslev. Du er selvfølgelig også meget velkommen, selvom du ikke umiddelbart har en holdning. Kom og hør om de væsentlige naturområder som Store Vildmose, Nørre Å dalen, Jyske Ås og kysten ved Asaa.

Når vi indkalder til mødet, skyldes det, at vi har indtryk af, at der kan gøres mere for naturen i Brønderslev, og at der findes mange som dig – måske – der gerne vil give naturen en hånd.

Derfor har vi sammensat et program, der gør dig klogere på naturen:

  • 13.00-13.20: Velkomst ved Kristian Ørsted Pedersen. Styrken ved Danmarks Naturfredningsforening (DN) og de lokale indsatser.
  • 13.20-13.40: Bestyrelsesmedlemmer i DN Brønderslev fortæller kort om, hvordan de har arbejdet med naturen.
  • 13.40-14.00: Natur- og miljøchef Benn Erik Grav fra Brønderslev Kommune fortæller om frugtbart samarbejde mellem DN og kommune.
  • 14.00-14.20: Her findes den gode natur i kommunen ved Gorm Pilgaard Jørgensen.
  • 14.20-14.40: Udfordringer og løsninger for naturen ved Asger Nielsen.
  • 14.40-15.10: Pause med kaffe, kage og fri snak.
  • 15.10-16.10: Åben snak og diskussion. Hvad er vigtigt for dig? Har vi den natur, vi gerne vil have? Hvad burde man tage fat på?
  • 16.10-16.30: Hvordan kommer vi videre? I slutningen af mødet vil vi lodde stemningen for at tage en ny snak om arbejdet med naturen i Brønderslev.

Det er naturligvis fuldstændig uforpligtende. Men det kunne da være dejligt for naturen og os alle sammen, hvis vi kunne samle kræfterne, og give naturen i Brønderslev en hånd.

Derfor slutter vi af med at spørge, om I kunne være interesserede i at mødes igen med henblik på mere konkret handling i forhold til at tilføre nye kræfter til lokalforeningen af Danmarks Naturfredningsforening i Brønderslev.

Naturmødet finder sted den 30. april i Kulturhuset i Hjallerup, Nørre Alle 3, 9320 Hjallerup.

Se mere på www.broenderslev.dn.dk.

Vi glæder os til at se dig.

De bedste naturhilsner Danmarks Naturfredningsforening i Brønderslev

Tilmeldning via e-mail til Kristian Ø Pedersen: kop@dn.dk